Het team


Alexander Holwerda
coach & aanvullend getraind EFT relatietherapeut

Judie Snijders
coach, aanvullend getraind EFT relatietherapeut &
verloskundige

Mijn naam is Alexander Holwerda (1976). Sinds 2006 werk ik als coach en relatietherapeut in onze praktijk en heb ik vele verschillende cliënten met heel diverse hulpvragen mogen begeleiden. Ik vind het elke keer weer bijzonder hoe openhartig en eerlijk mensen naar zichzelf durven kijken en geniet van de stappen die men vaak in korte tijd kan zetten.

Vanaf 2012 hebben Judie en ik onze krachten gebundeld en zijn wij samen verder gegaan als Praktijk Leef! 
Deze bundeling komt het beste tot zijn recht in de relatietherapie die wij samen aanbieden. Onze samenwerking als coach en therapeut in de relatiebegeleiding kenmerkt zich door de balans tussen een professionele overstijgende blik en een groot inlevingsvermogen. Vanuit onze ervaringen in onze eigen partnerrelatie kunnen wij, naast de professioneel/inhoudelijke diepgang, relatiebegeleiding bieden die uniek is in zijn vorm en kwaliteit. 

Van 2003 t/m 2009 heb ik de 6-jarige post-HBO coach/therapeutenopleiding aan de school voor Zijnsoriëntatie succesvol afgerond. Daarna heb ik mij verdiept in traumabegeleiding en ben ik opgeleid tot  EFT relatietherapie (aanvullend getraind).

School voor Zijnsoriëntatie

Stichting EFT

LinkedIn profiel AlexanderMijn naam is Judie Snijders (1980). Sinds 2012 ben ik werkzaam in onze praktijk. In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik heb werkervaring zowel in de thuispraktijk als in het ziekenhuis waar ik nog steeds werkzaam ben. Als verloskundige ben ik betrokken bij een zeer wezenlijk en intiem levensgebied, waar ik de (aanstaande) ouders mag begeleiden. Dit houdt in dat je in gedurende een periode op een zeer intense manier betrokken bent bij het leven van mensen en daarbij te maken hebt met alle facetten van het leven zoals blijdschap, liefde en geluk maar ook angst, verdriet en rouw. Deze jarenlange ervaring heeft mij veel inzicht en mensenkennis opgeleverd.

Om hieraan zo goed mogelijk vorm te kunnen geven heb ik de opleiding tot coach/counselor gevolgd. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in rouw en verlies en heb ik de opleiding tot EFT relatietherapeut gevolgd. De kennis en ervaring vanuit deze vakgebieden breng ik mee in Praktijk Leef!

In Praktijk Leef! begeleid ik cliënten rondom rouw en verlies en persoonlijke ontwikkeling en werk ik samen met Alexander met koppels rondom relatie gerelateerde hulpvragen.
Elk persoon is uniek door zijn persoonlijkheid, karaktereigenschappen, omgeving en historie. Tegelijkertijd wil een ieder zich verbonden voelen met zichzelf, zich geliefd voelen door zijn omgeving en groei doormaken.

Vanuit dit besef wil ik mensen begeleiden. Ik vind het fijn om een bijdrage te mogen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen, zodat zij zichzelf steeds beter leren kennen en begrijpen, hun kwaliteiten steeds bewuster leren gebruiken en hierdoor steeds authentieker hun leven kunnen leven.

De samenwerking met Alexander maakt wat mij betreft het concept van onze praktijk heel uniek. We hebben allebei een andere opleidingsachtergrond maar juist door deze te combineren is de begeleiding zowel diepgaand als ook
praktisch.

 LinkedIn profiel Judie

Stichting EFT

Praktijk Leef!

Praktijk voor coaching & relatietherapie
www.praktijk-leef.nl

Adres & contact

Zonnedauwhof 27, 3831 AH Leusden

Alexander: 06-193 56 549 (ook voor Whatsapp)
Judie: 06-394 86 533 (ook voor Whatsapp)

E-mail: contact@praktijk-leef.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 578 504 96
IBAN: NL62 ABNA 0112784836
AGB-code zorgverlener: 90-039500

AGB-code praktijk: 90-(0)57965


Of stuur een bericht via WhatsApp en ontvang z.s.m. een bericht terug

Neem contact op via Whatsapp


© Copyright 2023 Praktijk Leef!