Relatietherapie met twee
ervaren EFT relatietherapeuten

"Wij zijn er voor jullie relatie"

Welkom op de website van Praktijk Leef!

In Praktijk Leef! werken Judie en Alexander, twee gedreven relatietherapeuten en coaches die fulltime met koppels en individuele cliënten werken aan hun doelen op weg naar een gelukkiger, voldoenend leven met jezelf en elkaar.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.

Klik op de knop voor de begeleiding die u zoekt


Waarom kiezen voor Praktijk Leef! ?

  Kwaliteit

Wij blijven ons ontwikkelen om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Klik op de reviews om te lezen wat anderen over ons zeggen!

  2 therapeuten - 1 tarief

Bij relatietherapie word je begeleid door 2 therapeuten. Hiervoor betaal je een reëel en (voor de meeste mensen) betaalbaar tarief.

  Snel een afspraak

Het eerste telefonische contact kan al binnen 1 á 2 dagen. Wij proberen jou/jullie als cliënt binnen 2 tot drie weken voor het eerst te zien.

  Helder traject

Bij ons geen verrassingen. Tijdens de intake maken we afspraken over de lengte van het traject en stellen we  duidelijke doelen waaraan we werken.

Het team

Alexander Holwerda

Coach en relatietherapeut

Judie Snijders

Coach en relatietherapeut

Wat cliënten zeggen:

"snel en vakkundig"...

In een fijne setting je relatie onder de loep nemen. Judie en Alexander leggen snel en vakkundig en met persoonlijke aandacht voor beide partners de "vinger" op de zere plekken. Ze geven bruikbare tips en aanwezigen om mee aan de slag te gaan... -lees meer-

"niet alleen mijn relatie gered"...

"Mijn vriendin en ik kwamen bij Alexander en Judie terecht voor relatietherapie omdat het ons wel fijn leek, een man en een vrouw. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat we in het Engels konden praten met elkaar (mijn vriendin komt uit Peru). Ons doel was ... -lees meer-

"op het punt om uit elkaar..."

We zijn zeer goed geholpen, snel resultaat doordat ze met z'n tweeën zijn. Ze vullen elkaar goed aan. We stonden op het punt om uit elkaar te gaan. We kregen tips mee waar we wat mee konden Ze weten snel waar het probleem zit. Wij raden deze relatietherapeuten zeer aan... -lees meer-

Het 3 -fasen relatietraject

Resultaten EFT

wist je dat:

  • bij 70% van de stellen die met EFT aan hun relatie hebben gewerkt waren na de therapie de relatieproblemen geheel over
  • bij 90% was er op zijn minst een aanzienlijke verbetering na 10 tot 12 sessies (bij gedragstherapeutische interventies was dit slechts 35%)
  • in het algemeen lijkt er bij EFT geen terugval te zijn na het beëindigen van de therapie
  • EFT blijkt ook effectief bij mensen die geneigd zijn zich terug te trekken of moeite hebben met het uiten van hun emoties.

EFT is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode. Zij put uit 20 jaar proces- en effectonderzoek. Daarnaast kent EFT een heel heldere opbouw en concrete stappen in verschillende fases. Op de site van Stichting EFT Nederland (www.eft.nl) vind je nog meer informatie over de methode. Wij zijn beiden gevorderd opgeleid in EFT en verbonden aan Stichting EFT Nederland.

Praktijk Leef!

Praktijk voor coaching & relatietherapie
www.praktijk-leef.nl

Adres & contact

Zonnedauwhof 27, 3831 AH Leusden

Alexander: 06-193 56 549 (ook voor Whatsapp)
Judie: 06-394 86 533 (ook voor Whatsapp)

E-mail: contact@praktijk-leef.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 578 504 96
IBAN: NL62 ABNA 0112784836
AGB-code zorgverlener: 90-039500

AGB-code praktijk: 90-(0)57965


Of stuur een bericht via WhatsApp en ontvang z.s.m. een bericht terug

© Copyright 2023 Praktijk Leef!